AMBALAJE, CUTII carton > SCHEIP & CO srl > producator ambalaje CARTON ONDULAT Baia Mare MM
Scurta descriere
Noutati:
In anul 2014 firma a intrat intr-un proces de retehnologizare cu echipamente noi si mai performante pentru executia ambalajelor: decupare cu imprimare pe stante rotative pentru serii mdeii si mari, lipire, tipar offset de mari dimensiuni, caserare, serii mari de productie intr-un timp mai scurt.
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Electrolizei, 2, Maramures
Orar:
L: 9-16, M: 9-16, M: 9-16, J: 9-16, V: 9-16, S: , D:
Telefoane:
0262-212388, 0362-409976, 0722-289709, 0743-109629
Detalii optionale:
mail harta Baia Mare  
Clipuri video:


Informatii la 0722-289.709

  • Cutii carton prefabricate
  • Cutii carton COLOR - de prezentare Cutii prajituri Cutii pizza
  • Cutii carton clasice Tipar offset - imprimari formate mari
  • Cutii carton stantate, autoformate, diverse forme...
  • Cutii carton XXL - industriale
  • Cutii personalizate - imprimate la comanda Carton - materii prime

SCHEIP __ CO srl Baia Mare – productie ambalaje, cutii si produse din carton ondulat, lider de piata NV in acest domeniu prin diversitatea si calitatea produselor executate.

Activitatea se desfasoara in hala noastra de productie in suprafata de 1400 mp unde detinem utilaje specifice automate si semiautomate, spatii special concepute ptr. productie si depozitare, toate acestea fiind o cerinta a asigurarii calitatii produselor noastre.

Executia ambalajelor se efectueaza cu ajutorul stantelor de decupare si biguire. In prezent detinem peste 2200 stante (matrite) ptr. executia a multor tipuri si variante de cutii si ambalaje din carton de dimensiuni diferite.

La cererea clientilor putem trimite pe email poze ale unor lucrari executate de noi cu specificatiile de rigoare astfel clientii isi pot face o idee asupra posibilitatilor noastre.

Suntem certificati ISO 9001 : 2008 si asiguram o calitate foarte buna a serviciilor firmei noastre, servicii ce includ atat materia prima cat si executia, livrarea produselor noastre.

Francisc SCHEIP - director general
__
Cristian SEREI – director marketing __ financiar
Inchide fereastra