Service GSM > service telefoane, reparatii profesionale ecrane telefoane, tablete > QUAL COMPANY srl Baia Mare MM
Info / noutati:
indreptare carcasa iphone, ipad, geamuri montate profesional - samsung sau iphone - orice mondel, folii si geamuri protectie profesionale, monitorizarea online a telefonului lasat in service
Expresii si
cuvinte cheie:
Reparatii geamuri telefoane, reparatii ecrane telefoane, reparatii sticle ecrane telefoane, reparatii display ecrane telefoane, reparatii telefoane, service telefoane mobile, deblocari, decodari telefoane mobile, ecrane touch screen, LCD, incarcatoare, accesorii GSM, telefonie mobila
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 9 (in spate la Pro Credit) si Bd. Unirii, 10B (langa magazinul Maramures), Maramures
Orar:
L: 9-18, M: 9-18, M: 9-18, J: 9-18, V: 9-18, S: 10-14, D:
Telefoane:
0757-267.931, 0362-401900
Detalii optionale:
fax
0362-401900
mail web harta Google
harta Baia Mare
 
Clipuri video:
 

                                                              

Service GSM

Qual Company, service GSM din Baia Mare, iti sta la dispozitie pentru orice problema legata de telefonul tau mobil. Iti punem la dispozitie serviciile noastre indiferent de producatorul sau modelul telefonului tau. Am primit in service branduri precum Blackberry, Samsung, HTC, Apple, Nokia si multe altele. Scopul nostru este sa iti predam telefonul ca nou chiar daca acesta este un model mai mult sau mai putin cunoscut. Ne ocupam de orice tip de telefon odata ajuns in service-ul nostru.

 

Qual Company Baia Mare se foloseste doar de tehnologii de ultima generatie pentru a eficientiza reconditionarea telefonului tau mobil. Echipa noastra te poate ajuta indiferent de problema pe care ai intampinat-o cu telefonul tau.

 

La service-ul Qual Company din Baia Mare te poti bucura de reparatii complete ale telefonului tau mobil. Ne ocupam de reconditionarea completa a telefoanelor mobile, inlocuirea sau repararea partilor de hardware, inclusiv a difuzoarelor, a memoriilor si a display-urilor cu probleme. Pe langa gasirea solutiilor pentru hardware, iti putem rezolva si problemele legate de software. Daca acesta iti afiseaza erori la utilizare sau daca sistemul de operare nu mai raspunde comenzilor tale, vino cu telefonul la sediul nostru de pe Bulevardul Unirii nr. 9 iar noi te vom ajuta.

 

Toate componentele si programele cu care lucram provin doar de la distribuitori de piese originale autorizati. Experienta noastra in domeniul service-ului de telefoane mobile si folosirea componentelor de cea mai inalta calitate ne permite sa ne ocupam cu aceeasi atentie si profesionalism atat de problemele minore cat si de defectiunile majore. Service HTC in Baia Mare, service pentru orice model de telefon mobil. 

Service Tablete

Qual Company, solutia ta in materie de reparatii si service tablete. Stim cat de sensibile pot fi aceste gadgeturi si mai stim si cat de importante sunt pentru tine. De aceea te invitam sa ne folosesti serviciile cand ai probleme cu o tableta.

 

Fie ca e vorba de service pentru tablete Lenovo in Baia Mare, tablete E-Boda sau chiar si la tablete Blackberry sau Apple, Qual Company iti va rezolva toate problemele legate de aceste gadgeturi. De la cele mai obisnuite probleme ale unei tablete, precum un ecran crapat sau o carcasa uzata, la probleme mai complexe precum cele legate de software sau de placa de baza, Qual Company le poate rezolva pe toate intr-un timp scurt.

 

Qual Company foloseste doar piese originale de la distribuitori autorizati pentru ca tu sa iti primesti tableta inapoi ca noua. Fie ca e vorba de componente sau accesorii Apple, Samsung si Blackberry sau de sisteme de operare precum iOS, Android sau BlackBerry OS, iti putem oferi solutii in orice situatie. Scopul nostru este ca tu sa te bucuri de service si reparatii de tablete la cele mai inalte standarde pentru a nu mai avea niciun fel de probleme cu gadgetul tau preferat

Service GPS

Service GPS in Baia Mare, Qual Company iti sta la dispozitie pentru orice problema legata de orice model sau marca de GPS. Reparatii generale, instalari sau actualizari de harti, la noi te poti bucura de toate.

 

Daca te-ai hotarat sa pleci intr-o drumetie dar GPS-ul tau nu contine harta pentru acea locatie, vino la noi si il vom actualiza pentru tine. Iti vom instala orice harta pe GPS, din tara sau din strainatate, tot ce trebuie sa faci e sa ne treci pragul si sa ne spui ce doresti.

 

Qual Company te poate ajuta si cu problemele legate de soft-ul GPS-ului tau. Daca acesta nu mai preia comenzi in mod normal sau daca iti afiseaza erori la utilizare, vino cu el in service-ul Qual Company din Baia Mare si vom gasi o solutie pentru aceste nereguli ca tu sa te simti in siguranta atunci cand mergi la un drum lung intr-o tara straina sau in orice alta locatie pe care nu ai mai vizitat-o.

 

De asemenea, te invitam sa vii in service-ul Qual Company si cu problemele legate de hardware-ul GPS-ului tau. Ecrane crapate, display-uri defecte, probleme cu touchscreen-ul sau orice alte defectiuni ale partii electronice a GPS-ului pot fi rectificate de catre echipa noastra de experti.

  

 


Inchide fereastra