Mobilier lux, decoratiuni interioare, candelabre, covoare handmade, design > CREATIVE HOME Baia Mare si Cluj Napoca CJ, MM
Scurta descriere
Noutati:
La Creative Home, trăim și muncim în mijlocul prietenilor și îndrăznim să vă inspirăm cea mai potrivită alegere estetică și funcțională, oferindu-vă servicii complete in domeniul decoratiunilor interioare, de la design interior la consultanța de specialitate
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare si Cluj Napoca, Bd. Bucuresti, 40/12 si Tipografiei, 18, Cluj, Maramures
Orar:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: , D:
Telefoane:
0745-258.171
Detalii optionale:
mail web harta Google
 
Clipuri video:
 


Informatii la 0745-258.171

Ne petrecem bucăți mari din viață __icirc;nconjurați de mobilierul, corpurile de iluminat și accesoriile ce ne animă casele sau birourile. Sprijinindu-ne pe trăinicia lor, avem __icirc;ncredere și __icirc;ndrăznim: să creăm, să riscăm, să descoperim, să construim, să iubim.

La Creative Home, trăim și muncim __icirc;n mijlocul acestor prieteni și __icirc;ndrăznim să vă inspirăm cea mai potrivită alegere estetică și funcțională, oferindu-vă servicii complete in domeniul decoratiunilor interioare, de la design interior la consultanța de specialitate.

Abundența de stiluri din portofoliul nostru vă va convinge: de la linii fluide, moderne, prietenoase, la forme sofisticate, mărci ale producătorilor de mobilier, corpuri de iluminat, covoare si tesaturi exclusiviste; de la minimalismul nordic, la bogăția inspirației ce nu ține cont de geografii.

Ne bazăm pe furnizorii noștri __ndash; companii cu reputație internațională in piata decoratiunilor interioare -, care inventează trenduri, produc finisaje impecabile prin stăp__acirc;nirea artei artizanale la nivelul excelenței și a tehnologiilor aparțin__acirc;nd avangardei creatorilor din domeniu.

Vă promitem că obiectele de artă pe care vi le propunem, __icirc;n același timp funcționale și durabile, vă vor __icirc;nsoți și vă vor inspira __icirc;ncrederea și vitalitatea pe care le dăruiește un decor ce rimează cu cei care __icirc;l __icirc;nsuflețesc.


concret...

mobilier lux covoare si carpete

corpuri iluminat accesorii decoratiuni

</


Inchide fereastra