STIHL, VIKING, motoutilaje, service > drujbe, motounelte, reparatii Stihl si Viking > NELMAR Baia Mare MM
Info / noutati:
NELMAR va ofera servicii si produse de calltate, o gama larga de motounele, utilaje constructii, scule electrice profesionale si accesorii. Prin atelierul SERVICE propriu executam reparatii pentru marcile comercializate si nu numai. Va garantam seriozitate, promptitudine si profesionalism
Expresii si
cuvinte cheie:
Drujbe Baia Mare, motofierastraie, motocoase, motocositoare, motocultoare, freze zapada, masini agricole, tuns gazon, motoutilaje si motounelte STIHL, utilaje constructii, motopompe si generatoare KIPOR, MASALTA, STAGER, AGT, PRAMAC, unelte, scule electrice BOSCH, MAKITA, METABO, aparate sudura, rotopercutor, flex, discuri abrazive, burghie, masini gaurit, lant drujba, coasa, ulei STIHL - motoare in 2 timpi
Adresa:
Baia Mare, Bd. Traian, 31 - langa PENNY MARKET, vizavi de GARA, Maramures
Orar:
L: 8,30-17, M: 8,30-17, M: 8,30-17, J: 8,30-17, V: 8,30-17, S: 9-13, D:
Telefoane:
0741-111.092, 0362-806.761, 0744-503.683
Detalii optionale:
fax
0362-806.761
mail web harta Google
harta Baia Mare
 
Clipuri video:
kit
inchide x

 

 


Informatii la 0362-806.761

 

Scule pentru constructii DEWALT & STANLEY la preturi avantajoase si calitate garantata!!

 

Stanley este campion printre producatorii si comerciantii profesionisti inca din anul 1843.
Intelegerea, inventarea si inovarea au fost intotdeuna baza a tot ceea ce facem. De la crearea produselor clasice ca ruleta Powerlock si cutterul Stanley pana la produsele indispensabile astazi pe santier precum lamele Stanley cu carbid tungsten si laserele FatMax in cruce, multilinie si cu punct, ne-am folosit conostintele pentru a raspunde cerintelor profesionistilor.
Uneltele noastre au folosit la construirea celor mai marete cladiri, de la Empire State Building la turnurile Petronas. Generatii de oameni de isprava au atins rezultate profesionale utilizand produsele noastre pentru munca in gospodariile proprii.
Astazi, oferim cea mai larga gama de unelte de mana, fiecare fiind creata de catre profesionisti, testate in conditii profesioniste si fabricate la standarde profesionale.
Stanley mosteneste de peste 170 de ani unelte noi, de varf de gama. Fiind cel mai important brand din lume la unelte de mana, Stanley are un angajament permanent in a crea, dezvolta si fabrica produse care intalnesc specificatii exacte ale utilizatorului din ziua de azi. Succesul nostru se bazeaza pe "ascultarea clientului" astfel ne dezvoltam noile produse folosiind aceasta cunoastere.

 

In cei peste 80 de ani, DEWALT si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti. In 1923, Raymond DEWALT a inventat ferastraul circular cu brat radial continuand in urmatoarele decenii sa stabileasca standardul de calitate si durabilitate.
Asa ne-am castigat reputatia in randul utilizatorilor profesionisti: robustete, putere, precizie, ergonomie si incredere. Acestea au devenit marci comerciale ale numelui DEWALT. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marca inregistrata DEWALT


Inchide fereastra