UNGHII TEHNICE > unghii 100 % ORGANICE prin sistemul DIP POWDER, tratament organic > Revel Nail Romania Baia Mare MM
Info / noutati:
Nou in Romania !!! - Incearca noul sistem DIPING POWDER oferit acum in EXCLUSIVITATE de AVADORES Selections - UNIC DISTTRIBUITOR Revel Nail in Romania
Expresii si
cuvinte cheie:
Unghii tehnice, DIPING POWDER, unghii tehnice DIP POWDER, tratament 100 % ORGANIC unghii tehnice, unghii tehnice sanatoase, sistemul DIPING POWDER, sistem inovator unghii tehnice, sistem revolutionar unghii tehnice, unghii tehnice non toxice, unghii tehnice fara acril, unghii tehnice fara alergii, unghii tehnice rapide, pudra unghii DIP POIWDER cu calciu fortifiant, pudra unghii DIP POWDER cu vitamina E, unghii tehnice subtiri si flexibile, unghii tehnice naturale, unghii tehnice fara lampi UV
Adresa:
Baia Mare, 9 Mai, 60-62 - colt cu Avram Iancu, Maramures
Orar:
L: 8-17, M: 8-17, M: 8-17, J: 8-17, V: 8-17, S: 9-13, D:
Telefoane:
0738-665.401, 0721-801.079
Detalii optionale:
mail web harta Google
 
Clipuri video:
tehnica aplicare DIP POWDER Revel Nail
inchide x
Indepartarea Culorilor Dip Powder de pe unghii!
inchide x
manichiura French Dip
inchide x
Revel Nail
https://www.youtube.com/channel/UC77xI8f54VJyhqX_RabfCHg inchide x
TRAINING by Gabriela Pusztay - DIPPING POWDER de la REVEL - metoda de aplicare.
inchide x

Aplicarea sistemului Revel DIP  

 

DIPING POWDER este o tehnică, nu un brand.

Revel Nail are o rețetă unică, este un produs organic, vegan, aprobat de Organizația Mondială cruelty Free💅
Brand-ul sau marca este un semn distinctiv care diferențiază produsele, fiind cel mai important activ al firmei.
Denumirea și descrierea unor produse comercializate nu pot fi identice cu alte firme înregistrate.
Nu faceti confuzii între TITANIUM DIP si ACRYLIC DIP, este o mare diferență.

 

 
Urmăriți întreg videoclipul nostru si învățați tehnica corect, cu un produs sănătos pentru unghiile voastre.

TRAINING by Gabriela Pusztay - DIPPING POWDER de la REVEL - metoda de aplicare.

 

 

I: Cum aplic produsele?

R: Pentru un exemplu practic accesați video-ul următor; De asemenea, puteți vedea Instrucțiunile de aplicare, unde pas cu pas este explicată tehnica Dip Powder.

 

I: De ce uscarea Lichidului Finish durează mai mult, sau în urma acesteia nu rămâne cu un aspect lucios?

R: După aplicarea celui de-al doilea strat de Activator, lasați timp pentru uscare pentru 90 – 120 secunde înainte de aplicarea primului strat de Finish. Cel de-al doilea strat de Finish se aplică numai după aplicarea primului strat pe toate cele 5 unghii. Astfel primul strat are timp pentru uscare.

 

I: De ce Lichidul Finish nu are strălucirea dorită?

R: Asigurați-vă că Activatorul este complet uscat înainte de aplicarea lichidului Finish. Timpul necesar pentru uscare este echivalentul timpului necesar pentru aplicare pe cele 5 degete de la o mână. Aplicarea Lichidului Finish înainte ca Activatorul să fie uscat, duce la pierderea luciului.

 

I: Cum se îndepărtează Dip Powder?

R: Piliți suprafața unghiei. Cu cat stratul de pudră este pilit mai mult, cu atât procesul de îndepărtare este mai rapid. Aplicați pe unghii dischete din vată, imbibate în acetonă si acoperiți cu folie sau clipsuri pentru unghii. Așteptați 7 – 10 minute iar apoi, cu ajutorul dischetelor din vată îndepărtați pudra. În cazul în care pudra nu se îndepărtează ușor, imbibați din nou în acetonă.

 

 

I: Capacul Lichidului Baza sau Finish este înțepenit. Cum mă poate ajuta lichidul Balsam?

R: Dacă pensula devine rigidă la un moment dat, trebuie doar să o înlocuiți cu cea din recipientul Brush Softener. Mai întâi luați pensula intarita, îndepărtați cu grijă surplusul de pe ea, iar pensula din Brush Softener o tamponati rapid pe un servetel și imediat o introduceți în recipientul din care am scos pensula intarita. Aceasta din urmă poate rămâne în recipient până la o următoare schimbare între pensule.

 

I: Lichidul Finish devine gros. De ce se întâmplă asta?

R: Motivul pentru care lichidul Finish se îngroașă este ca lichidul Activator nu este complet uscat înainte de aplicarea lichidului Finish. Este important ca al doilea strat de activator sa fie aplicat intr-un strat subtire asemanator aplicarii ojei. Dacă activatorul (insuficient uscat) rămâne pe pensulă, care după aceea ajunge în lichidul Finish, acesta este predispus la îngroșare. Un alt motiv este contactul prelungit al lichidului cu aerul, capacul nefiind inchis ermetic. Daca Finishul devine vascos, se poate fluidiza cu ajutorul Gelului Thinner, in cantitate suficienta pentru a readuce Finishul la consistenta optima.

 

I: Cum se realizează Manichiura Franțuzească cu produsele Dip Powder?

R: Accesați video-ul următor și urmăriți procesul pas cu pas.

 

 

 

Sfaturi si ponturi utile

SFATURI ȘI TRUCURI DE FOLOSIRE A PRODUSELOR "REVEL"

  1. 1. Asigura-te că la finalul zilei de lucru, ai curățat cu un șervețel de hârtie îmbibat în dizolvant, filetul lichidelor 1 și 3 (astfel încât să nu se blocheze capacul)
  2. 2. Daca lichidul 1 si 3 nu este folosit cu o frecventa zilnica, este posibil ca pensula să aibă o depunere de lichid.
    Aceasta se poate îndepărta ștergând pensula de un servetel de bucătărie (acesta având textura mai dura și mai rezistenta)
  3. 3. Dupa fiecare aplicare a lichidului 3(pe fiecare unghie) se recomanda ștergerea pensulei de un servetel de bucătărie, înainte de a o introduce înapoi în sticlă. (astfel împiedică atingerea pensulei de activator și compromiterea lichidului 3).
  4. 4. Gel-thinner este un dizolvant pentru lichidele 1 si 3, se poate adăuga zilnic 10-15 picături sau cat este necesar pentru o fluiditate mai buna.
  5. 5. Finish-ul (lichid 3)se matuieste din două motive :lipsă activator, sau dacă este aplicat prea gros (se aplică în strat subțire). FOARTE IMPORTANT ca primul strat sa fie aplicat din 2-3 miscari rapide, nu ne mai intoarcem daca nu am acoperit complet, vom putea face acoperirea completa cu al doilea strat.
  6. 6. Foarte important este ca dupa ce aplicati finish-ul pe o unghie imediat sa stergeti pensula pe un servetel de bucatarie pentru a nu contamina finish-ul cu activator caz in care finish-ul se ingroasa.
  7. 7. Aerisirea unghiilor se produce atunci când activatorul este insuficient (in prima aplicare). Inainte de finish a doua aplicare de activator se pune in strat subtire prin pensulare, nu trebuie pus mult.
  8. 8. Cand pensula din lichidul 1 sau 3 se întărește și este nevoie să fie schimbată cu pensula din brush softner, înainte de a face schimbul, cu un șervețel curat se șterge de la tija in jos complet, pensula întărită, iar cea din brush se tamponeaza rapid pe un servetel si se schimba imediat in sticluta.
  9. 9. Daca capacul sticlei se intepeneste, se poate prinde sticla cu capacul deasupra robinetului cu apa fierbinte până se desface capacul.
  10. 10. Daca nu utilizati lichidul 3 (finish) decat ocazional, este posibil ca acesta sa isi piarda proprietatile, sa se ingroase in timp o data desfacut. Recomandarea este inlocuirea lui cu gel Tack-Free.
  11. 11.  La deschiderea pudrelor, atunci cand sunt noi - cutiile sunt foarte pline pana sub capac, de aceea este recomandat ca amestecul de pigmemnt de culoare sa fie omogenizat cu o spatula de sus pana jos.

 


 Cum comand

 Este simplu! Urmand cei 3 pasi:

 Pasul 1: Creare cont nou, sau inregistrare direct prin intermediul paginii de Facebook.

 Pasul 2: Selectare date de livrare, facturare si plata.

 Pasul 3: Verificare si finalizare comanda.

Livrare

TERMEN DE LIVRARE

Revel Nail Romania oferă clienților săi livrare gratuită pe teritoriul României pentru toate comenzile în valoare de peste 300 RON. În cazul în care valoarea comenzii nu depășește 300 RON, costurile de livrare vor fi după cum urmează:
Prin curier : 20 RON*

 

*Poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire a firmei de curierat. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp. De altfel, puteti alege varianta ridicarii coletului din la cel mai apropiat punct de colectare.

Rspundem la intrebari la numarul de telefon 0721 801 079.

Comenzile noastre sunt livrate prin serviciul de Curierat Rapid.

 

 

 

 


Inchide fereastra