Cabinet veterinar, pet shop, hrana si accesorii animale companie > centru veterinar MOHICAN Baia Mare MM
Scurta descriere
Noutati:
INEDIT!!! - IDEI si CONSULTANTA pentru cresterea si educatia animalelor...
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Culturii, 4/23 - langa intrarea la colegiul V. Lucaciu - vizavi de OJT, Maramures
Orar:
L: 9-19, M: 9-19, M: 9-19, J: 9-19, V: 9-19, S: 9-12, D:
Telefoane:
0740-151.993, 0743-341.019, 0722-562.592
Detalii optionale:
mail web harta Baia Mare  
Clipuri video:
 


URGENTE NON STOP la 0740-151.993, 0743-341.019

Bine ați venit la __quot;Centru veterinar Mohican__quot; din Baia Mare!

Tot mai multa lume apeleaza la compania unui animal pentru a-și distruge singuratatea. Creșterea acestuia insa, nu este atat de simpla precum pare la prima vedere. De aceea __quot;Centru veterinar Mohican__quot; din Baia Mare s-a dedicat in totalitate prietenilor necuvantatori care, precum oamenii au dreptul la cele mai bune condiții.

Medicii noștrii iși indreapta atenția asupra nevoilor micilor pacienți indiferent daca este vorba de o problema medicala sau de cosmetica.

Datorita atașamentului fața de animale, __quot;Centru veterinar Mohican__quot; din Baia Mare a inființat serviciul de urgența astfel incat indiferent de ora problemele ce nu pot fi amanate sunt tratate cu responsabilitate și profesionalism.

Dr. Ovidiu Dragomir, medic veterinar și fondator al __quot;Centrului veterinar Mohican__quot; din Baia Mare spune ca și-a ales aceasta meserie in primul rand din pasiune pentru animale, motiv pentru care nu rare au fost cazurile in care a tratat chiar și animale fara stapan aduse de catre diverse persoane care le-au gasit pe strada.

__quot;Eu cred ca profesionalismul nu consta neaparat in vechime, ci in studiul și devotamentul cu care iți exerciți profesia.__quot;

Inchide fereastra