DOER IMPEX SRL > pavaje si amenajari exterioare Baia Mare MM
Scurta descriere
Noutati:
Ti-a ramas gandul la un loc de vis? Recreeaza-l la tine acasa. Cu pavajele Semmelrock poti sa reconstruiesti in propria gradina locurile de vis din vacante. Ofeta valabila in perioada 18.09. - 17.11.2017. Doer Impex SRL va asteapta.
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Electrolizei, 16A, Maramures
Orar:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: 8-14, D:
Telefoane:
0262-212694, 0745-517557, 0730-517557, 0730-630192, 0742-630192
Detalii optionale:
fax
0262-212694
mail web harta Google
 
Clipuri video:


 

PavajeDaleGarduriZiduri gradinaTrepteBorduriDelimitariJardiniere

 

 

DOER IMPEX SRL

 asigura clientilor sai urmatoarele servicii conexe:

  • pentru pavaje: proiectare gratuita pe calculator a suprafetei de pavat in combinatia de culori si forme dorite;
  • elaborare gratuita a devizului de materiale pentru identificarea corecta a necesarului de materiale si a costurilor asociate;
  • montaj prin firme partenere;
  • transport prin firme partenere;

Livrarea produselor noastre se face la palet sau la bucata. 

pavaje si elemente de beton vibropresat si vibrotasat

Producem si comercializam o gama larga de produse obtinute din beton vibropresat si vibrotasat:

Sunt o solutie optima, practica si ecologica pentru amenajarea unui spatiu circulat pietonal sau rutier. Sunt utile in pavarea trotuarelor, a parcarilor, a curtilor interioare. Rezistente la inghet/dezghet si uzura mecanica, pavajele permit pastrarea spatiilor in conditii igienice cu efort minim.
Delimiteaza vizual si functional diferitele zone ale unui spatiu ambiental. Bordurile au un rol functional daca sunt folosite la marginirea carosabilului si a trotuarelor, dar pot avea si un rol decorativ daca delimiteaza piscine sau spatii verzi. Sunt disponibile intr-o gama coloristica variata.
Utile pentru preluarea apei de pe suprafetele pavate, rigolele mici fac parte din design-ul pavajului asigurand scurgerea apei la vedere. Rigolele mari sunt mai adanci, acoperite cu pavele sau capace si asigura scurgerea ascunsa a apei.

Gardul realizat din elemente prefabricate este in acelasi timp rapid, usor de montat, convenabil si estetic. Oferta noastra include stalpi si elemente prefabricate pentru realizarea stalpilor, panouri de gard si capace pentru stalpi.
Folosite eficient, elementele decorative produse de noi pot sa dea viata gradinii dvs: jardiniere, placaje imitatie de piatra naturala, lespezi decorative intr-o variata gama cromatica.

 

 

 
O zona importanta pentru socializare in orice gradina este locul pentru gratar. Realizate din segmente de beton prefabricat, gratarele sunt usor de montat, de folosit si durabile.
distribuim si produsele 

 


Inchide fereastra