Inchirieri limuzina nunta > SC INTERLINK SRL Baia Mare MM
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Depozitelor, 3 (in curte la MARCOM SA), Maramures
Orar:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: , D:
Telefoane:
0744-393196
Detalii optionale:
mail web  
Clipuri video:
 


ANUNTURI

Refacem luciul farurilor matuite,zgariate,ingalbenite. Pret : 50 Ron/far

Informatii si programari

Pentru informatii si programari sunati la tel. 0744.393.196 sau vizitati-ne la atelirul din Baia Mare ,strada Depozitelor nr. 3, in incinta la SC Marcom SA.

Costul serviiciilor de cosmetica autoturisme

1.POLISH ( LUSTRUIRE-CERUIRE):

-Lustruire cu aspect expozitie; "sow-room " , degresare de bitum caroserie + eliminarea zgarieturilor majore(polish abraziv)+(polish restabilire luciu) + (ceara Carnauba) =250 lei pentru culori inchise si 200 lei pentru culori deschise

Pentru caroserii Jeep , Family,Transporter,= 300 lei culoare deschisa,350 lei culoare inchisa

2.REPARATII SI RECONDITIONARI

-bari de protectie din plastic- sudura in plastic si vopsit, bari de protectie din fibra de sticla -lipire si vopsit, , stopuri zgariate matuite ,reparatii yale si geamuri electrice ,oglinzi retrovizoare.

3.MICA TINICHIGERIE SI RETUS VOPSEA

- prin retus vopsea se obtine o finisare rapida exclusiv a zonei afectate ,printr-o tehnica speciala de intrepatrundere(blend-in) cu vopsele preparate in laboratoare dupa codul de vopsea caroserie.Astfel incat nu necesita vopsirea unei piese intregi ceea ce duce la reducerea costurilor precum si rapiditate in executare.Rezultatul fiind o calitate a vopsirii fara urme ,diferente de culoare , zone gazate sau zone de delimitare. Pretul unui retus pentru o piesa pote fi intre 180 Ron/piesa pana la 250 ron/piesa functie de pozitia zonei afectate.


Polishul , restaureaza frumusetea originala a autoturismului . Reda vitalitatea si stralucirea lacului si a vopselelor deteriorate de vreme sau a spalarii indelungate cu perii.

Elimina zgarieturile si ofera protectia caroseriei impotriva acizilor, a razelor solare, etc.

Datorita produselor profesionale marca 3M calitatea lucrarilor este garantata

Inchide fereastra