Saloanele ARMIZETTE > salon infrumusetare, coafura, cosmetica, remodelare corporala Baia Mare MM
Info / noutati:
Pentru noi TU contezi!!! - ARMIZETTE ofera servicii profesionale si consultanta infrumusetare
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 8 - in spate la Mc. Donald's, Maramures
Orar:
L: 8-20, M: 8-20, M: 8-20, J: 8-20, V: 8-20, S: programari, D:
Telefoane:
0756-794.221, 0362-802.884
Detalii optionale:
mail web harta Baia Mare  

Clipuri video:
i
inchide x
i
inchide x
i
inchide x

Remodelare Corporala

Un regim de viață preponderent sedentar în combinație cu o nutriție neechilibrată, prea puțină odihnă și stres acumulat sunt factorii principali pentru care silueta noastră isi pierde din forma ideală.

La Saloanele Armizette, starea de bine izvoraște din sentimentul siguranței de sine si increderii in imaginea personala. Folosindu-ne pasiunea, experiența și aparatura de ultimă generație in estetica medicală, reușim să oferim tuturor sentimentul stării de bine

xwave.png

X-Wave

În medicina estetică, undele radiale acustice au fost modificate cu succes pentru a răspunde nevoilor clinice tratare a celulitei. Pentru a evita deteriorarea țesutului se utilizează un nivel mai scăzut de energie. Undele care penetrează țesutul tratează o suprafață extinsă.

Ca rezultat, țesutul se relaxează și se întinde, ducând la creșterea elasticității și fermității dermului. Sunt stimulate semnificativ atât îmbunătirea circulației cât și producerea de colagen la nivelul țesutului. Astfel, terapia cu unde acustice are un efect stratificat complex.

Rezultate excelente in:

  • Terapia anticelulitica
  • Retractia tesutului conjunctiv
  • Intinerirea pielii si cresterea elasticitatii
  • Imbunatatirea aspectului vergeturilor
  • Reducerea cicatricilor intestetice

elixis.png

Exilis

Sistemul inovativ nechirurgical de estetică BTL Exilis Elite asigură rezultate măsurabile și de durată. Toate zonele pot fi tratate și îmbunătățite cu ușurință. Tratamentul Exilis poate amâna sau elimina necesitatea unei intervenții chirurgicale invazive. Siguranța tratamentului și rezultatele impresionante (obiective, repetabile, previzibile) reprezintă principalele avantaje ale tratamentului cu Exilis.

Rezultate excelente in: 

  • Reducerea circumferintei
  • Retractia pielii
  • Reducerea ridurilor

Epilare

Epilare definitiva IPL 

Epilarea definitiva prin IPL si epilarea prin laser folosesc un principiu similar care se bazeaza pe proprietatea melaninei (pigmentul firului de par) de a absorbi lumina, avand ca rezultat distrugerea foliculului pilos de la radacina. Spre deosebire de laser, tehnica IPL foloseste o serie de filtre speciale, prin care se selecteaza anumite lungimi de unda ale spectrului luminos, care actioneaza tintit asupra firului de par, neafectand alte zone din jur.

Foto-epilare par alb cu lumina pulsanta 

Foto-epilarea parului alb folosind tehnicile traditionale de epilare cu lumina pulsanta este imposibila deoarece melanina, cea care transforma fasciculul luminos in caldura, nu este prezent in parul alb. 

Procedura brevetata realizata prin folosirea aparatului Adena implica realizarea unui tratament vascular pe o zona epilata in prealabil prin metoda mecanica. Practic, dupa o epilare mecanica, sacii foliculari devin receptivi la lumina “galbena” de tip vascular. 

Aceasta lumina este transformata in caldura si astfel se realizeaza, sedinta dupa sedinta, distrugerea papilelor nutritive aflate in faza anagen

Cosmetica

Salonul nostru iti ofera o gama variata de tratamente de infrumusetare, create special pentru a te face sa te simti mai frumoasa si mai increzatoare

SOSKIN

 Tratamente moderne pentru o viata moderna!!!
SOSKIN va ofera o bogata varietate de metode peeling cu AHA pentru toate tipurile de piele si pentru diferite indicatii (pete pigmentare, acnee activa, cicatrici acnee, reintinerire faciala, ridurile fine, etc.).
Tratamente simple cu timp de aplicare redus, comfortabil pentru client, rezultate imediate si spectaculoase

 


Informatii si programari la 0756-794.221

 


Inchide fereastra