Produse stimulare celule STEM pentru intinerire si regenerare > magazin TRIFOLIA - SANATATE DIN NATURA Baia Mare MM
Expresii si
cuvinte cheie:
Adresa:
Baia Mare, Bd. Traian, 30/54, Maramures
Orar:
L: 8-20, M: 8-20, M: 8-20, J: 8-20, V: 8-20, S: 8-14, D:
Telefoane:
0726-432.432, 0262-223639
Detalii optionale:
fax
0262-223639
mail web harta Google
harta Baia Mare
 
Album 1

Albume:
Prezentare generala
Clipuri video:
terapia cu celule stem
inchide x
Szabo Laszlo si celulele stem - terapia viitorului
inchide x

Vita Crystal Research este un lider in productia de flavonoide in Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a indruma oamenii spre un mod de viata cat mai sanatos, spre alimentatie corecta si importanta profilaxiei. Produsele realizate in propriile intreprinderi sunt preparate cu foarte multa grija, avand in compozitia lor doar substante natural si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atat ca suplimente nutritive, cat si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine in organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea.

Cel mai important domeniu de cercetare al societatii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramure a medicinii de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi in inlaturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de imbatranire si boli ca: scleroza, cancer, cele de inima, ale aparatului circulator, inflamatii, cele ale intestinului etc.

Bolile respective apar deobicei atunci, cand organismul nu mai este capabil sa faca fata cu sistemul propriu de antioxidanti si mecanismul de corectare nu mai este capabil sa inlature radicalii liberi

 

 


Inchide fereastra