Tinichigerie, vopsitorie auto, service auto > AUTONICULESCU SRL Baia Mare MM
Info / noutati:
Autoniculescu este o companie autorizata de reparatie si intretinere a autovehiculelor. Suntem un service auto cu dotari moderne si echipa tanara care va poate oferi urmatoarele servicii: tinichigerie, vopsitorie, mecanica, tractari auto, service auto, mentenanta parcuri auto.
Expresii si
cuvinte cheie:
Reparare si intretinere a autoturismelor, servicii tinichigerie, vopsitorie auto, service auto, piese auto, service autoturisme, service daune auto, reparatii caroserie, mecanica auto
Adresa:
Baia Mare, Magura, 17, Maramures
Orar:
L: 8 - 17, M: 8 - 17, M: 8 - 17, J: 8 - 17, V: 8 - 17, S: , D:
Telefoane:
0745-107354
Detalii optionale:
fax
0362-401884
mail web
 
Clipuri video:
 

Autoniculescu este o companie autorizata de reparatie si intretinere a autovehiculelor. Este o societate infiintata in 2009 si este autorizata de catre Registrul Auto Roman sa execute lucrari la o gama larga de autovehicule. Avantajul companiei noastre este personalul calificat, tanar si competent care lucreaza intr-un ambient dinamic si modern. Suntem un service auto cu dotari moderne si echipa tanara care va poate oferi urmatoarele servicii: tinichigerie, vopsitorie, mecanica, tractari auto, service auto, mentenanta parcuri auto.

Autoniculescu este o companie autorizata de reparatie si intretinere a autovehiculelor. Avantajul companiei noastre este personalul calificat, tanar si competent care lucreaza intr-un ambient dinamic si modern. Functionam dupa urmatoarele principii:

Incredere

Seriozitate

Rabdare

Flexibilitate

 

Vopsitorie auto:

AUTONICULESCU SRL dispune de un atelier propriu de vopsitorie, cu o suprafata de 200 mp, cu o cabina de vopsit  marca Polin, de dimensiuni 7,50 x 4,50 m x 2,80 m si o zona de pregatire in vederea vopsirii, dotate conform standardelor de mediu.  Atelierul de vopsire are o capacitate de vopsire de minimum 50 masini pe luna si detine stand de preparare a vopselelor pe baza de apa sau solvent, Lesonal,  computerizat, asigurandu-se astfel obtinerea culorii initiale a autoturismelor.

Tinichigerie auto:

Reparatiile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta se realizeaza  intr-un atelier cu o  suprafata de 150 mp. Atelierul dispune de  dotari tehnice conform prevederilor RAR.

Service auto:

Va prezentati la service-ul nostru cu orice marca de masina si vom gasi imediat solutii pentru: schimb de ulei, filtre, inlocuire bucse, amortizoare, arcuri, inlocuire placute frana, tamburi, discuri, etc.

Magazin piese auto:

Compania noastra comercializeaza o gama foarte variata de piese auto.Piesele auto sunt noi cu garantie doi ani, de calitate superioara. Piesele sunt pe stoc sau  le  aducem la comanda. Livram piese auto caroserie, piese auto mecanica, directie si suspensie, electronica, piese auto franare si multe altele.

Tractari auto:

Oferim servicii de tractari auto oriunde in    Baia Mare si oriunde in jude folosind platforma profesionala si de ultima generatie! Venim in intampinarea celor aflati  in situatia unui accident rutier in urma  caruia autovehiculul nu este in stare de  functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar pe raza judetului Maramures.

 

 

Inchide fereastra